← Back to News

‘Het feest van alles’

Op zoek naar een activiteit voor lagere schoolkinderen tijdens de krokusvakantie?

Van 26 februari tot 13 maart 2011: RATAPLAN – Borgerhout, Antwerpen

Muziekvertellingen, een Prentenkabinet met een selectie van werk van collega Sebastiaan Van Doninck en van mezelf en een klein, geheim Kinderboekenfestival.

Woorden, Muziek, Kleuren en Geheimen.  Een feest van DE DAGEN met een Eend, Sofie Sente, Frans Grapperhaus, Esmé Bos, Bart Voet, De Roovers, Tom Schamp en Sebastiaan Van Doninck.

Alle informatie over deze activiteiten vindt u op www.rataplanvzw.be

PRENTENKABINET (4 tot 12 jaar) – Gluren, piepen, kijken. In dit prentenkabinet dat tegelijk een rariteitenkabinet is, mag je snuisteren, kijken, kleuren, speuren en genieten van het werk van Tom Schamp en Sebastiaan Van Doninck.

Het Prentenkabinet is open voor en na elke voorstelling. Het is vrij te bezoeken op: woensdag 2 maart 14 uur tot 17 uur en op maandag 7 maart van 14 uur tot 17 uur.

WORKSHOPS DENKEN OF DOEN (5 tot 12 jaar) – Na elke namiddagvoorstelling kan je denken of doen.  In het Prentenkabinet kan je aan de slag. Op scène kan je denken over wat je zag. Filosoferen over slaap of liefde.  Deze workshops zijn GRATIS, maar je moet wel vooraf reserveren.

 

 

Archives