← Back to News

Boekenoogst 1: Mensen met artritis

Zoals elke fruitliefhebber weet is september dé maand om de vruchten van het afgelopen jaar te plukken. Dezelfde natuurwetten gelden in de boekensector.Het eerste -door mij geïllustreerde- boek van dit najaar, ligt niet echt in de lijn van eventuele verwachtingen: non-fictie, medisch verantwoord en voor een volwassen publiek.

Ook de werkwijze waarop de beelden voor dit boek tot stand kwamen, is nieuw: een collagetechniek waarbij handen en hoofden als passe partouts dienden voor  allerhande anekdotische, maar daarom niet minder universele situaties ivm  confrontatie, aanvaarding en behandeling van artritis/reuma.

Het boek werd geschreven door Filip De Keyser en Heidi Van de Keere, telt 215 pagina’s (waarvan een dertigtal met beelden) en werd vormgegeven door Pieter Willems (pjotr), uitgegeven door Lannoo

 

 

Archives