← Back to News

Tel Mee met Otto

Vanaf deze week verkrijgbaar in de betere  boekhandel : een heus Otto-telboek, zoals eerder aangekondigd in de rubriek BOOKS op deze site. (Daar kan je dan ook enkele binnenpagina’s zien door te klikken op cover bovenaan de boekentoren).

Het gaat ditmaal om een vierkant ‘telboek-hors-série’ -dus geen lusboek zoals de vorige, rechthoekige Otto-boeken die je aan het eind kan omdraaien-, maar ook hier is er een fijne verrassing voorzien voor de lezer die tot 10 kan tellen (en nog een beetje verder wil).

PS De kleine Seb werd (echt waar!) toevallig gespot met een exemplaar op de koude vloer van een Standaard Boekhandel in Eeklo waar wij dit weekend met onze reuzen gingen ‘trainspotten’ (deze variant heet ‘ego-spotting’, geloof ik). De gelukkige ouders mogen zich nog steeds melden…

 

 

Archives