← Back to News

Vormgevers, the comeback!

De fijne TV-serie Vormgevers uit 2010 wordt al even heruitgezonden op het vernieuwde Canvas,    – op zaterdagen om 18u ‘s avonds, voor de kleintjes gaan slapen en de groteren het huis verlaten -, maar na 2 afleveringen werd er naar goede gewoonte weer volop geschoven (voor de sport).

Daarom (voor alle duidelijkheid en vooral voor hen die bij de eerste passage al waren gaan slapen): de aflevering gewijd aan the making of ‘Otto in de sneeuw’ en ‘Het heerlijke eiland van Koning Torelore’ staat op zaterdag 23 juni om 18u geprogrammeerd. Tenzij er natuurlijk ergens ter wereld gesjot, getennist of  gefietst wordt…

PS …of indien het buiten voor één keer mooi weer wordt, dan kan je de volledige aflevering ook gewoon op deze site bekijken: klik hierboven op ABOUT en vervolgens op Katrien. Cadeau van Canvas! Waarvoor hulde (Nog ‘n keer uitzenden en we spelen mee in de Kampioenen-league!)

 

 

Archives