← Back to News

Coming soon : Otto in de Luchthaven

Otto is andermaal blij. Hij gaat op reis, met papa en ditmaal zelfs met het vliegtuig! Waar hij precies heen vliegt, blijft tot aan het einde onduidelijk, maar het is er zeker zonniger dan hier. Wederom een groot vertikaal kartonboek met dubbele leesrichting (heen & weer) en dubbele bodems, maar vooral veel ruimte voor nieuwe vreemde vogels (die al dan niet kunnen vliegen). Geen otto’s dus deze keer en zeker niks op otto-matische piloot. Wel uit de duim gezogen in een soort van examenroes gedurende de volledige maand juni (met slechts 3 dagen vertraging).

Meer over dit alles half oktober wanneer het ‘moederboek’ in het Nederlands verschijnt, maar ik lees hier net zelf dat ‘de chinezen’ (die ook de andere Otto-boeken kochten) een bod deden. Best niet te veel luchtbaalheid aan geven, maal Otto is wel degelijk blij.

 

 

Archives