← Back to News

Otto in de lucht(haven)

Onze kleine vriend Otto krijgt vleugels: weldra meer nieuws over een Engels-Amerikaanse versie van Otto, maar eerst moet hij dan natuurlijk het vliegtuig nemen.Bijgevoegd alvast het allereerste exemplaar op Europese bodem van ‘Otto in de Luchthaven’. Vorige week rechtstreeks overgevlogen uit Maleisië en donderdag ‘per ongeluk’ meegenomen na de boekvoorstelling bij de firma Lannoo in het kosmopolitische Tielt.

Het betreft andermaal een lusboek dat in twee richtingen kan gelezen worden: van begin tot eind en vervolgens terug van eind  naar begin (maar dan ondersteboven). Ik kan hier dus alvast het begin én het einde verklappen…

het begin

het einde

en daartussenin

Vanaf morgen normaliter ergens in een Nederlandstalige boekhandel in uw buurt.

 

 

Archives