← Back to News

Energiek-Energique: find the 7 differences…

Misschien kreeg u dit sympathieke tijdschrift afgelopen week ook wel (2x) in uw -echte- brievenbus?

montage-covers

In mei, legden wij een ei, voor ‘de moeder aller Belgische energieleveranciers’: onze oude vrienden van Electrabel bestaan namelijk 10 jaar in hun huidige vorm.  Binnenin het blad wordt er een vergelijkende studie gemaakt van het energieverbruik vroeger, nu en in de toekomst. Back to the future, ahw., maar probeer  mss eerst – zoals vriendelijk verzocht in de rechterbovenhoek – Kito, de energieverslindende hond te vinden op de cover (tip: hij staat bovenop een gebouw).

montage-schetsen

Ik vond hier nog enkele voorbereidende schetsen voor de cover en blijkbaar ben ik uiteindelijk niet al te ver van het opzet geland. Voelde wel wat vreemd aan, want ik wist dat ik voor één keer niet echt moest ‘mannekes-tekenen’. Uitleggen daarentegen…

Comme je disais en néerlandais, nous avons fait ces images sur commande pour le magazine de ‘la mère des fournisseurs -belges?- d’énérgie’, good ol’ Electrabel qui a 10 ans sous sa forme présente. Cherchez d’abord Kito le chien-mascotte sur la couv. A l’intérieur il y a un dossier de 12 pages sur la consommation d’énergie au passée, aujourd’hui & au futur. Retour au futur!

spread1

spread2

spread3

 

 

 

Archives