← Back to News

De Bokaal, Brussel

LFant-bus

Haast u allen voor eind oktober naar de Bokaal! Glazen atelier & pop-up laboruimte voor mensen & idee├źn op de eerste etage van het gloednieuwe Muntpunt (aan het gelijknamige Brusselse plein). Sinds vorig weekend volledig gevuld door bovengetekende nav de feestelijke opening van onze ‘nieuwe’ hoofdstedelijke bib en ontmoetingsplek. TV Brussel hielp ons alvast mee verhuizen…

4X4

cover-foto

zazie-bezoek-pos

De plek waar vroeger ooit een Habitat stond, zal gedurende enkele woensdagnamid- en andere dagen mijn eigen habitat zijn om te werken aan een nieuw (Duits) ‘HochHausBuch’. Kinderen & andere creatieve zielen kunnen intussen aan de andere kant van het glas aan een parallelle stad werken door otto-mobielen in te kleuren of zelf etages & bewoners van flatgebouwen te verzinnen.

leporello

Er zijn natuurlijk enkele spelregels zodat we ons een beetje kunnen organiseren & concentreren:

bordjeS-bezoek

 

 

 

Archives