← Back to News

OtʇO News, Boekenbeurs Antwerpen

Eind september bereikte ons deze jongste OtʇO-double…

otto-dubbel-banner

OtʇO met vakantie’ is de gloednieuwe, dubbeldikke bundeling van de reeds veel te lang verdwenen ‘OtʇO in de sneeuw’ en ‘OtʇO in de luchthaven’. Werkelijk alles werd in het werk gesteld om deze twee uitverkochte titels naadloos in elkaar te laten overgaan. Alles in het meervoud:  nieuwe covers, nieuwe middenpagina’s, nieuwe teksten… en dat werd hier natuurlijk uitgebreid ge-double-checkt.

otto-bed

Op zaterdag 9 november zal bovengetekende op de Antwerpse Boekenbeurs rond 13u op de grote Lannoo stand met ùw kleine rakkers een slingerachtig Gesammstkunstwerk verzinnen rondom onze jonge held. En vanaf 14 u signeer ik dan op eenvoudig verzoek alles wat me spontaan wordt aangeboden: brochures, bekertjes, bovenlichamen… maar bovenal ùw boeken. Behalve kleine OtʇO hebben ook de heerlijke ‘Koning Torelore’ & de volledige, gealfabetiseerde bevolking van ‘Het leukste ABC ter wereld’ reeds officieel toegezegd aanwezig te zullen zijn.

otto-foto-BB

Bovendien hebben onze West-Vlaamse vrienden blijkbaar zotte kosten gedaan daar in ‘t stad: allerhande OtʇO-didactisch materiaal staat nu al klaar. Vind ik leuk! Maar het wordt natuurlijk pas écht leuk als er ook échte mensen in beeld mogen komen. – Voor één keer mocht  het nog wel wat drukker van onze uitgeefster. – Eigenlijk zal zaterdagnamiddag dus pas geslaagd zijn als onderstaande OtʇO-car volledig gelost is en we die hele OtʇO-S-cargo hierboven niet eens meer kùnnen zien vliegen.

fruit-truck

 

 

Archives